Om oss

Vi minns vår start i Göteborg 1976. Christer Dagnelid, då nyexaminerad tandläkare startade då praktiken på Vetekornsgatan. Från det har vi vuxit till det vi är idag. Fem bolag med vårdenheter, tandlab och internationellt erkänd utbildningsverksamhet. Mycket har förändrats från starten 1976 - men mycket är sig likt.

 

Passionen för tandvård, för arbetet och för varandra. Vi drivs av vår ambition att vara unika, att driva utvecklingen för en annorlunda syn på tandvård. Därför må det vara hänt att våra konkurrenter tjänar mer pengar än oss, men vi har inte en ambition att tävla om intäkter. Det vi värnar om, där vi vill vara bäst är ny teknologi för ett bättre vårdutförande på våra kliniker, en arbetsmiljö där våra anställda trivs och vill vara med i utvecklingen och att leverera tjänster där våra kunder inte kan tänka sig att gå till någon annan.

christer och marcus.jpg

Vart vi kommer från

Dagnelidkoncernen etablerades 1976 och har sedan dess utvecklats till där vi är idag. Fem bolag och 38 anställda. Drivna av en passion att utveckla sektorn vi verkar i. 

Ett engagemang som aldrig avstannar, utan förs vidare i familjen, till nästa generation. 

Vilka vi

är

 PASSION är ett ledord, ett sätt att arbeta, ett sätt att leva. Vi drivs av passion och det är passion för tandvård som driver oss. Till nyskapande, ett utvecklande av branschen och att hela tiden leverera bättre tjänster.  

sv_MG_7952Dagnelid.jpg

Vårt
team

Vilka är vi som jobbar på koncernnivå? Familjemedlemmar, släkt, vänner och kollegor. Alla experter inom sitt område, alla drivna av samma passion. Läs mer om vilka vi är här. 

SAACD – Swedish Academy for Advanced Clinical Dentistry
Gruvgatan 6, SE 421 30 Västra Frölunda, Sweden

Phone: 031-386 92 00, Email: info@saacd.se

  • Linkedin Social Ikon